My site, welcome to virtual worlds
Site menu


"Сложих си го на дълго, почувствах парене, но след малко болката премина"                            

"След като си го сложих отзад, започнах и да се навеждам" .                          

"Откакто съм с него мога да се наведа и да си подпирам ръцете на мивката"
"Ходих дълги години по доктори, но само той ме задоволява напълно и вече не ме боли."

"От две седмици съм с него и вече съм оправена, но няма да го вада"

"Сложиха ми го и след малко болката премина."

"Изпитвах невероятни болко отзад, но след две седмици, откакто си го сложих почувствах облекчение."

"С него съм ... Още »
Views: 521 | Added by: mopcku | Date: 2009-02-20 | Comments (0)

Това е писмено детско съчинение, което се съхранява в Педагогическия музей в Париж. Темата му е да се опише птица или бозайник.


“Птицата, за която ще пиша, е бухълът. Бухълът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухъла, затова ще продължа с друго животно, което си избирам - кравата.

Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и, освен това, защото устата трябва да стои някъде. Рогата са за да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои. Когато я доят, идва млякото и вече не спира. Как го прави това? Никога не съм го разбирал, но то тече с още по-голямо изобилие.
Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти и така има достатъчн ... Още »

Views: 423 | Added by: mopcku | Date: 2009-02-19 | Comments (2)

(сапуна на пича е bath-size, не знам защо са го превели "домашен", затова му е гадно като го засипват със ситни hotel-size сапунченченца ...)

   

     Клиент полудява, след като дни наред не може да се освободи от камари Camay, Dove и Monsavon.  Представяте ли си, че за една седмица може да намразите сапуните? Това се е случило на един "нещастен" британец. Вижте кореспонденцията му с администрацията на един лондонски хотел, публикувана неотдавна във вестник London Sunday Times. Тя започва така:

 

"До уважаемата госпожа камериерка. Моля Ви да не снабдявате повече стаята ми с хотелски сапун, тъй като ползвам собствения си домашен Palmolive. Дали ще Ви затрудни да приберете шестте сапунчета от рафта в банята и тр ... Още »
Attachments: Снимка 1
Views: 559 | Added by: mopcku | Date: 2009-02-18 | Comments (0)

10 юли 1863
Днес ашладисах дървената дръжка на метлата със стрък див джоджен. Засега няма резултат, освен че баба ме наби. За да й отмъстя, отрових петела. Така й се пада.

23 юли 1863
Вече две седмици поливам метлоджоджена. Метлата почна да гние, но не се отчайвам. Всяко начало е трудно. Моят съсед Ванка Павлов вчера ми каза, че заключил кучето си и му светкал с червена лампа преди да го нахрани. Попитах го защо, а той каза, че не знае, но било много забавно. Голям чешит е тоя Ванка! И много обича животните. Ходихме с него за риба, а той през цялото време държеше червеите в устата си.

1 август 1863
Магарицата ни, дето я оноди конят на Тимофей Петрович, роди женско. Много е сладичко – на вид е като конче, но е с магарешки уши.
Сега се питам: ако конят оноди овца, какво ще се роди?
Сигурно ще е нещо, дето хем дава мляко и вълна, хем тегли каруцата... Попитах баба какво мисли по въпроса, а тя ме наби.
... Още »
Views: 609 | Added by: mopcku | Date: 2009-02-17 | Comments (0)

« 1 2
Login form
Calendar
«  Юли 2024  »
НПВСЧПС
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Search
Site friends
Statistics

Всичко на линия: 1
Гости 1
Регистрирани 0
Copyright MyCorp © 2024Site managed by uCoz